19/4 2005

Summervibez

12

Der is een klein ideetje aan het broeien in het achterste deel van mijn brein! Aangezien er dit jaar niet al te veel budget is om een zomerverlof te doen heb ik maar besloten om op de wilden boef door mijn favoriete Europees land te trekken: ‘La Douce France’! Hoe of wat moet ik nog eens bekijken maar ofwel met de rugzak de trein op en een beetje rondtrekken… ofwel met den duim van stad naar stad. Ik moet er nog eens over nadenken… ook nog iemand vinden die me wilt vergezellen! Het lijkt me heerlijk om op het gemak door de lavendelvelden te lopen, of langs die gigantische korenvelden, naar Avignon, Nice, Carcassone, Bordeaux, Mont-Saint Michel, Normandie, misschien de Alpjes in … we zien wel waar we terecht komen!

in Lifelog

12 Responses to “Summervibez”

 • Fluppe said

  als ge rond de 27e juli vertrekt kunde meerijden.
  ex-collega Palle trouwt in la douce france, kga der efkes een cadeauke afgeven :)

 • De Palle… niet te doen…das een eeuwigheid geleden! En is da met da verpleegsterke dattem gaat trouwen?

 • Fluppe said

  jaja, maar ni diegene die gij voorhebt denk ik, eentje nog knapper…vele…knapper zelfs, the bastard :-)

 • die anders was al knap genoeg.. en nu dus terug vrij ;-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  De palle van t straat
  nu ja
  HEM wensen we veel geluk

 • fuzzball
  Twitter: pitslamp
  said

  wa ?

  de palle trouwen? nu moettek men eigen toch zorgen beginne maken… ik lig achter op schema of zo ?

 • Nadine said

  Normandië en Bretagne zijn ook heel schoon. Hebben we vorig jaar gedaan. Zal eens bij Tom horen of die zin heeft om nu het Zuiden aan te doen. Ik zie het wel zitten in elk geval…

 • @ Fuzzball: OK ge ligt achter… maar ge beschikt wel over de nodige uitrusting hé, just take the step! :-)

 • TBD said

  Ik begrijp je, herr Dipf: tout homme a deux patries, la sienne et la France.

 • ik kan eigenlijk best wel een week of 2 mee op trot en ik weet nog een aardige streek :-)

 • Champagne? ;-)

 • l’Hérault, vlak aan de zee (uurke rijden) en op kwartiet vd Cevennes. mijn reisverslag ligt off line wegens plaatsgebrek, anders had ge kunne checken

Leave a Reply