18/4 2005

The blue pill

4

Sometimes it just plainly sucks… ‘t is weer zover: Life is all about choises! Kiezen tussen even iets gaan drinken of thuis op je positieven komen na de les, kiezen voor een weekendje Domburg of aan je eindwerk werken, … op zich allemaal rap gekozen maar dan moet ik de consequenties ook dragen. ‘t Zijn nog maar twee maanden dat we op de tanden moeten bijten maar het lijkt me met elk jaar moeilijker worden om "de bittere pil" te slikken. Geen haar op mijne kop die denkt aan opgeven maar ik moet het even kwijt… keuzes maken, "that’s the fuckin’ deal"! Geen tijd hebben voor vrienden, geen tijd hebben om de leuke dingen te doen. Haasten naar het werk, stressen op het werk, haasten naar de les, opletten in de les, naar huis, slapen, … en weer van vooraf aan! Aan iedereen die ik de komende twee maanden te kort zal schieten … give me some slack! I’ll make it up!

in Lifelog

4 Responses to “The blue pill”

 • miss lemon
  Twitter: pitslamp
  said

  i know the feeling, believe me …

  hou het voor je gezondheid en gemoedsrust nog even 2 maanden vol in het ritme *boulot-ecole-dodo* tijd genoeg om daarna schade in te halen

  … want een tweede zit zou je jezelf nooit vergeven!

 • Stop met bloggen ! ;-)
  Dan heb je wat tijd over en zo stoppen is tegenwoordig toch hip in de “vlaamsche blogosfeer”. Even de boel dichtleggen om dan nadien in full force terug te komen.

 • Sure… dat laaste contact met de buitenwereld verbreken ;-)

 • Zou inderdaad wellicht een dom idee zijn ! Keep ‘em coming !

Leave a Reply