17/4 2005

Layout

3

Bon we hebben eindelijk eens tijd gehad om aan een nieuwe layout te werken… de eerste aanzet is bij deze dus gegeven. Ik moet er nog wat zaken aan veranderen maar dat zal dan voor één van de komende dagen zijn. Met het uploaden heb ik wel per ongeluk de php routeringfile op mijn root gedelete (driewerf kloterij!). De redirect naar de subalbums (blog & gallery) werken dus niet. Je moet dus steeds full path opgeven om daar te geraken. ‘t Is te hopen dat Mpegman mij hier verder met kan helpen. Oh ja, alle feedback over de nieuwe layout is welkom!

in Site

3 Responses to “Layout”

 • Nice! Puik werk!

 • Blogje
  Twitter: pitslamp
  said

  Netjes, mooi fris lentekleedje. Mooi, mooi, mooi!

 • Jos Vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  titelkleurtje nog wat aanpassen, is niet zichtbaar…

Leave a Reply