17/4 2005

It wuzz nice

2

Als ik zo over mijn schouder het weekend bekijk, dan zag het er weer goed uit. Vele kilometertjes gelopen: dees weekend 24, totaal van de week staat op 36… Ik ben er klaar voor denk ik hoor. Vandaag ging het iets moeilijker maar dat komt omdat mijne loopmakker het lumineuse idee had om de tour uit te breiden met de fietserstunnel naast de Kennedy en het terugkomen ging door de voetgangerstunnel. Ik kan je verzekeren, die +/- 200 treden doen niet goed aan de beentjes… maar we hebben het gehaald. ‘t Is wonderbaarlijk want vannacht toen ik in mijn bedje kroop zag ik zondag niet zo goed zitten maar het bleek allemaal nog goed mee te vallen. Heb me zaterdag avond trouwens steengoed geamuseerd, even dreigde een alcoholcontrole roet in het eten te gooien maar Murphy was net een tukkie aan het doen denk ik. (ter info: ik reed niet) We hebben nog maar eens bewezen dat ge ons overal kunt droppen, wij amuseren ons wel… zelfs in een boeregat in een zaal met een naam die verwijst naar de Mexicaanse euh… whatever.
En wonder boven wonder maar van mijn to do-lijstje is ook bijna alles gedaan:

  • ons vader zijne site is gefixed
  • de rekeningen zijn (bijna) allemaal betaald
  • de blog heeft al een nieuw frakske aan
  • I made out like a bandit (whoeha)
  • de plantjes hebben water gekregen
  • ik heb héél flink gestudeerd (tijdsdruk not present)
in Lifelog

2 Responses to “It wuzz nice”

  • Wat zullen de plantjes blij zijn … finally some water!
    Merci trouwens dat ge mij eraan herinnert dat ik mijn plantjes nog eens water moest geven :-)

  • ps: in de voetgangerstunnel is een lift :]

Leave a Reply