16/4 2005

Witte Zaterdag

2

Ik begin er stilletjes aan in te geloven dat ik de Ten-Miles tot een goed einde ga brengen. Gisteren voor de tweede keer deze week 12 km gelopen. Deze keer heb ik afgeklokt op 1u11min. Das gemiddeld 9,7 km/u., op zich niet slecht in my humble opinion! Samen met de Jos hebben we voor "de toeristische route" van Linkeroever geopteerd (zie gele lijn)! Morgen wil ik deze weer lopen en eventueel nog 4km erbij, en dan zit de voorbereiding er voor mij op. Deze week nog een klein loopje maar daar zal het bij blijven.
Ben trouwens net terug van mijn ‘binnen de muren schilderen project‘, ‘t is voor herhaling vatbaar.. vooral als ze mij ‘s middags een heerlijk omelet voorschotelen! Nu rap alle witte verf van mijn snoet, handen, armen afwassen en we zijn klaar om de avond en de nacht in te vliegen… (als ik niet ergens halverwege er de brui moet aan geven omdat ik al steendood ben ;-))

in Lifelog

2 Responses to “Witte Zaterdag”

  • tbd said

    En… Hoe heeft de concurrentie de oefengalop verteerd? Eindig je voor of na de heer Vorkmans? Kan er gewed worden?

  • Er kan gewed worden maar ik denk dat er geen verliezer of winnaar uit de bus zal komen… ideaal gelijk tempo… maar als u zich niet kan inhouden:the bets are open!

Leave a Reply