15/4 2005

2 day’s of liberty

6

Kijk ‘ns aan … het weekend staat aan de voordeur te krabben! ff Een preview nemen van de 2do: Straks een aardig rondje gaan lopen met Herr Forkmeister om te zien of ik voor hem of na hem ga aankomen op de 10-miles. Daarna gooi ik het over de ‘quality-time for myself‘ boeg, ben al heel de week niet voor10 u thuis geraakt… vanavond ga ik trachten om dat wel te doen en gewoon in de zetel te ploffen en vadsig voor de buis te hangen…! Voor morgen staat er een ‘noeste arbeid’ op het programma, de opdracht luidt: ‘binnen de lijntjes van de muren schilderen’. De handen uit de mouwen steken, doen we graag! It’ll be fun… en zolang we maar voorzien worden van voedsel is het allemaal ok! Zaterdagavond gaan we een (klein) feestje bouwen met ‘de Moeni’s & Co’ … en Zondag… das de dag die we het toeval overlaten!

Mental Notes:

 • eindelijk ons vader zijne website fixen
 • pay them bills
 • studeren begot!! de examens komen der aan!
 • blog finetunen
 • make out like a bandit ;-)
 • ook plantjes hebben recht op water
in Lifelog

6 Responses to “2 day’s of liberty”

 • Fluppe said

  ==>eindelijk ons vader zijne website fixen

  Done :)

 • like a bandit? klinkt gevaarlijk …

 • Anja said

  Studeren??? Wat ga je dan studeren??

 • T
  Twitter: pitslamp
  said

  hela, mijne plant ni laten kapot gaan hé ! da’s gene vis hé !! of anders serieus op de gelegen !!!!!!

 • Rekeningen!!!!

 • @ Fluppe
  Thnx voor de hulp! ;-)

Leave a Reply