14/4 2005

Donder-dag

4

Je hebt zo van die dagen waarop je, nog voor dat je opstaat, merkt dat je eigenlijk beter niet zou opstaan… vandaag was en is dus nog steeds zo een dag! Niet getreurd: een stevig ontbijt zal mijnen innerlijken mens wat aansterken, dacht ik zo: ‘Omelet met Bieslook en als nagerechtje een Vitalinea’ke‘. Dit alles overgoten met een stevige koffie (snelkeuze 97 op ons Start Trek-koffiemasjien). Genen aanrader op deze ochtend… ik zal mij maar troosten met de gedachte dat ik me goed heb geamuseerd gisteren! Straks twee mannekes inpakken op de squash en ik zal mij weer pakken beter voelen… I smell Victory
 

in Lifelog

4 Responses to “Donder-dag”

 • Anja said

  Foei na de les nog???

 • Yep, ik ben tenminste tot het einde in de les gebleven ;-)

 • Anja said

  Ja sorry hoor maar twas een noodgeval ik zat wel met een elephantman
  Ga jij vanavond?

 • Anja said

  of ga je squashen?

Leave a Reply