13/4 2005

Medieval Tuesday

3

Ok, ik weet het: we gaan hier weer een gigantische zaag spannen maar ik wil toch nog ff iets zeggen over het verkeer in en rond Antwerpen. Andoverpia is terug een middeleeuwse stad geworden, een verstevigde burcht, … der is geen inkomen aan. Poortwachters van dienst zijn de verkeesrborden en paaltjes, camions en andere werktuig… Deze leiden je vrolijk van de ene misérie in de andere. Deze vrolijke rekel moest gisteren naar decathlon om nieuwe loopschoentjes te gaan kopen. Helaas stond het verkeer al stil vanop de ‘Autoroute du Travail‘ vanaf Rumst, niet getreurd, vastberaden als ik was bleef ik met de smile doorgaan… . Zoals steeds denk ik dat ik dan een binnenweggetje ken naar mijn eindbesteming waar niemand rijdt en waar er ook geen files staan… duh!! Bon via Berchem naar Harmoniepark, naar de Diamantbuurt over de Leien naar de Decathlon, … der zijn betere wegen maar mijn lot liep nu eenmaal daarover! Enfin, twee en halfuur na mijn vertrek was ik dan toch aan mijn eindbestemming.
Terug thuis voelde ik een onbedwingbare drang om mijn nieuwste aanwinst te gaan uittesten… Ik moet zeggen het zijn perfecte schoentjes!
Het lopen op zich ging ook goed ik heb mijne toer van gisteren zelfs twee keer gelopen… das een goeie 12 km dus ik denk dat ik de Ten Miles ook wel zal halen… hoop ik!
Verder zijn we ondertussen bezig met een online miniprojectje… maar daar later meer over! Ik heb er in elk geval zin in!

in Lifelog

3 Responses to “Medieval Tuesday”

 • isa
  Twitter: pitslamp
  said

  ziet em gaan ziet em gaan…met zen basketsloefkes aan…:-)
  JUIJ !!!

 • ja alleen gaat het wandelen iets moeilijker vandaag…

 • Dat Hugo Coveliers maar komt helpen bij de werken!

Leave a Reply