10/4 2005

WE Round up

0

So, part II of this weekend went really smooth… zaterdagavond van de nood een deugd gemaakt en een filmke gaan huren. Meestal neemt dat nogal wat tijd in beslag, na een halfuurtje zoeken vond ik toch een film die me een beetje aansprak: "The Lost Bataljon". Een beetje overdreven, zinloze heldenmoed maar ‘t was toch de moeite. Vandaag mijne kop aan de ouders laten zien met de melding dat ik het goed stel, mijn tandjes poets, niet te vettig eet, en mijn haar kam, … . dankzij ons moeder weer interessante lectuur onder de neus geschoven gekregen: "Een Venetiaans Geheim", spreekt me wel aan… In de late namiddag nog een paar km gaan lopen maar de beentjes wilden niet mee. Ik zal nog stevig mijn besje moeten als ik als eerste op de Antwerp Ten miles wil aankomen (whoehahahaha)…

in Lifelog

Leave a Reply