9/4 2005

Amazed Saturday

1

Gisteren weer een interessante ontdekking gedaan… de vondst lag in de Nationalestraat en luisterde naar de naam "Boulevard of Broken dreams". Toen ik de naam hoorde was ik er niet zo wild van omdat ik dacht dat het weer een poging was tot het creëren van een kil & trendy ‘m’as tu vu‘ – café, maar niets was minder waar. Echt een leuk cafeetje met mooie decoratie. En het draagt de naam van mijn favoriete schilderij van Hopper. ‘t Kan natuurlijk nog niet tippen aan "Dansing Chocolat" (waar we uiteindelijk weer beland zijn). Maar toch eens de moeite om binnen te springen.
Voor de rest is het een relaxe dag geweest: beetje gaan squashen, rondgelopen in ‘t Stad, mooi huis gaan bekijken (wuzz really amazed), … En voor de rest zitten we bijna met alles weer right on track: stormy periods are behind! Life is just Great!

in Lifelog

One Response to “Amazed Saturday”

Leave a Reply