6/4 2005

Ponderings

3

Hé hé, eindelijk weer wat peace of mind gevonden. Dit weekend echt gewoon niets gedaan en het heeft zijn resultaat gehad. We zijn eindelijk terug overgeschakeld naar het 2 levenssysteem. Drie levens was er echt te veel aan, één ervan heeft zichzelf geliquideerd, so that came in handy. Heb trouwens heel de zondag op een dekentje met een boek in het park gelegen… op zich niet zo een opwindende activiteit maar wel héérlijk ontspannend. En daar valt altijd wel wat te bekijken op zo van die zonnige dagen… wulpse schoolmeisjes die en fotoshoot houden, mamaatjes met hun kindjes, een bejaard koppeltje tegen en tergend traag tempo op wandel, een bende gastjes aan het voetballen, stoere kerels die hun macho wandel kwamen op punt zetten, … Enfin, los daarvan: we weten terug weer welke richting we uitmoeten, even nog de koers uitstippelen en we zijn weer vertrokken! Alle hens aan dek!

in Lifelog

3 Responses to “Ponderings”

 • isa
  Twitter: pitslamp
  said

  het is dan ook een prachtige , uitgelezen dag vandaag om het goede pad te kiezen en een nieuwe weg in te slaan, nietwaar?…:-)
  ik zou zo zeggen: we spreken elkaar morgen weer?!

 • Waarom hebben wij geen park? Weeeeeeen! Ik wil dat ook!

 • Renegade said

  @ Dwangbuis -> Ge moogt anders een stuk v Hést hebben

Leave a Reply