5/4 2005

Lentekriebeltjes

5

Ontegensprekelijk verbonden met het lente-gevoel zijn de lentekriebeltjes… ik heb er er verschrikkelijk last van en naar verluidt zijn er wel meer mensen die daar mee zitten! Enfin, der bestaan genoeg middeltjes voor om ze tegen te gaan maar ik heb er nog geen enkele gevonden die werkte. Een uur onder de douche staan, watten in je neus steken, en voor pillekes pakken ben ik niet echt te vinden. Dus iemand een suggestie hoe ik hooikoorts kan verdrijven? ;-) (En ja van die andere lentekriebeltjes heb ik het ook serieus vlaggen :-))

in Lifelog

5 Responses to “Lentekriebeltjes”

 • Ik weet daar geen oplossing voor (misschien het hooi wegjagen en een aspro pakken, dan ben je ook van de koorts af), maar ik heb buikpijn. Dat zullen wel geen lentekriebels zijn zeker?

 • Misschien zijn de vlindertjes in je buik aan het bachanalen

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  ja wa moet ge weten over hooikoorts
  k heb het al sinds mijn 3 jaar *draamatische viool op de achtergrond*

 • Snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Ik heb een homeopatische middelke gebruikt van onze apotheker. Werkt héél goed. Moet je nu wel mee beginnen… Ik ben er zelf ondertss vanaf geraakt. Vraag me niet hoe, maar ik ben wel zéér tevreden! Sinds vorig jaar, halverwege mijn ‘kuur’ kon ik stoppen, ik heb nog een dosis liggen, als je wil…

  Grtjs

 • Blogje
  Twitter: pitslamp
  said

  Eucalyptus honing. Geloof het of niet, maar het werkt. Ik had er vroeger enorm veel last van, maar sinds ik elke dag een lepeltje Eucalyptus honing eet (te verkrijgen bij Weyns honing of in de betere natuurwinkel) en je bent er helemaal vanaf. Gegarandeerd. Op mijn communiezieltje. Doen, en je bent er voor altijd vanaf. Niks geen medicijnen of andere rotzooi, puur natuur.

Leave a Reply