2/4 2005

Wassup

2

Al grasduinend op Week-up kwam ik een aantal interessante dingentjes tegen om nog eens te doen. Als eerste speelt Alex Agnew vanavond in Bouckenborgh. Die vent is echt de moeite om eens te gaan bekijken. Ik heb hem gezien in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Zorg er alleen voor dat je er op tijd bent want hij zet je voor joker voor de hele zaal… ik spreek uit ervaring ;-)! Verder kan je ook nog eens goed van BIL gaan in het Zuiderpershuis, neen niet letterlijk van bil gaan, maar wel naar de Belgische Improvisatie Liga gaan kijken. Twee teams strijden hier tegen elkaar en het publiek is het scorebord. Als het je niet aanstaat dan gooi je gewoon met een sloef naar de spelers (die krijg je bij het binnenkomen). Voila das allemaal voor ‘s avonds en aangezien het nu zo een prachtig weer is stel ik voor dat we gewoon masaal van het goede weer gaan genieten! Scholl!

in Lifelog

2 Responses to “Wassup”

  • Jaja, ook schol! Maar ik blijf achter mijn pc’tje zitten (ik kom misschien wel buiten om een paar kilometertjes te lopen)!
    En dat van de BIL zal inderdaad wel plezant zijn!

  • Awel die km-kes lopen is nu precies wat ik ook ga doen :-)

Leave a Reply