29/3 2005

Yuck Fou

2

Holy shit, heb ik vandaag toch wel even afgezien… terug van skiverlof, weer werken, véél te weinig geslapen de laatste dagen, overal spierpijn van het vele sporten, … het zat me allemaal niet mee vandaag. ‘t Kan natuurlijk niet elke dag feest zijn hé :-), maar vandaag heb ik wel de hele reutemeteut op mijne kop gekregen en op de koop toe nog 2 van die bruine enveloppekes in de bus. Je kent dat wel, van die briefkes met een vriendelijke uitnodiging om te betalen voor het foutparkeren. Deze keer viel de eer te beurt aan Leuven. Ik zal maar denken dat ik onze toekomstige intellectuele garde sponsor. Vanavond dus met een flesje wijn in de zetel genietend en wegdromend bij Rare Streken, that will ease the pain a bit en ik hoop stiekum ook dat het mij eens lukt om op tijd in mijnen tram te kruipen…

in Lifelog

2 Responses to “Yuck Fou”

Leave a Reply