27/3 2005

Born 2 ride

2

Bon, we zijn net terug van mijn eerste weekje boarden en ik moet zeggen dat het mij gigantisch goed bevallen is. Na twee dagen was ik er al volledig met weg en op dag vier stond ik al in de half-pipe te prusten… heerlijk gevoel. Ik heb natuurlijk veel te danken aan mijn skate-ervaring. Maar zo met een boardje een berg naar beneden cruisen, is echt een zalig gevoel. Met andere woorden ik heb er een derde boardpassie bij! Onze ‘sneeuwhut‘ lag in Tignes (Les Brevières) en we konden net tot in ons dorpje de berg afsurfen maar dan was het ook weer gedaan met de sneeuwpret… pap allover the place… was ook niet moeilijk: het weer was gigantisch warm de eerste dagen… 20 graden toen we toe kwamen, das precies of ge in nen gigantische gelaatsbruiner zit! Voor de sneeuw was dat niet zo best natuurlijk maar het heeft ‘s nachts af en toe wat bijgesneeuwd and that did the trick. De laatse dagen hebben we het vooral wat hoger en verder doorgebracht waar het gewoonweg prachtig was! Ik heb mijn bottekes al klaargezet aan de deur voor volgend jaar!
<< Fotookes >>

in Lifelog

2 Responses to “Born 2 ride”

  • Tjonge, leujk reissie zo te zien!

  • ik heb vroeger ook nog lang geskate :-) en ik koop nog steeds die magazines – altijd knappe lay out en leuke graphics.

Leave a Reply