16/3 2005

Just a second…

4

Wat een dag vandaag: ik stond vanmorgen op met en kop alsof ik in één nacht 100 dagen slaap moest inhalen… om het nog erger te maken draaide mijn maag helemaal vierkant. Tegen de middag en een motilium verder ging het al een pak beter. Enfin druk langst alle kanten vandaag en dan ineens dat SMS-je uit het niets dat je de rest van de dag doet vergeten.. heerlijk… alleen daarvoor al is het de moeite waard! De muzikale ontdekking van de week is trouwens de soundtrack cd van de film Ray! Een aanrader om op te zetten om lekker te chillen met een glaasje wijn, die man zijn stem en soul zijn echt fantastisch. Wat ook een stevige opkikker was vandaag was het aangename weer… hebben jullie dat ook geroken: die frisse lentegeur, dat aangename temperatuurtje, de ramen die weer opengaan in de straat, mensen die ineens over het straat slenteren, … It’s a fine day!

in Lifelog , Music

4 Responses to “Just a second…”

Leave a Reply