14/3 2005

Broodje Koelkast

6

Ken je dat: je vertrekt op je werk en je weet al precies wat er op je bordje gaat liggen terwijl je naar huis rijdt. Stuk voor stuk bereid je in je gedachten (in dit geval) elke laag van iedere boterham in detail voor… wat waar, in welke volgorde en hoeveel… man man tegen dat ik thuis ben sta ik te watertanden gelijk nen tijger. Grrrraaauuw, ik heb me dus net bammekes overvloedig gemaakt. Je pakt alles wat je in je koelkast hebt liggen en zwiert dat tussen boterhammen… Boursin, hesp, augurken, tartare, eitjes vleessla, tomaten, prepare, … het kan allemaal. Alles kan bijeen, alleen doseren is een beetje aan de orde!! Bon de boodschap voor morgen: sober eten ;-)

in Lifelog

6 Responses to “Broodje Koelkast”

 • 14k said

  Ik was net aan het twijfelen of ik nog iets zou eten of niet… na het lezen van uwe post is die beslissing ineens gemaakt ! :)

 • ook een broodje koelkast?

 • 14k said

  Nee, nee, op kot heb ik niet zoveel voorhanden… spijtig wel ! :-)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Geen honger meer ja

 • Ja, het is een idee… alleen heb ik geen tomaten, dat jammer

 • *slik*

Leave a Reply