12/3 2005

Thoughts

4

‘t Zijn weer vreemde tijden @ casa dipfico, ik leef precies 3 levens tegelijkertijd! Der gaat een moment komen dat ik mijn kloppeke krijg denk ik. Alhoewel ik het allemaal nog goed onder controle heb. Bepaalde zaken zijn nu eenmaal drijfveren, and those things keep you going. Maar het wordt tijd dat ik een beetje gas terug neem anders gaat één van mijn ‘drie levens‘ instorten denk ik. Evenwicht is belangrijk, zeker voor mij, laten we dan ons best doen om dat te bewaren. Het weekje snowboarden zal me ongeloofelijk goed doen, lekker in de bergen, zon, sneeuw, rust, ik kijk er heel hard naar uit. En tegen dat we terug zijn zal het weer hier hopelijk al wat milder zijn en kunnen we wat meer buiten gaan leven… avondjes aan de Schelde, lopen in het park met een frisse zomerse geur, terrasjes doen, alle evenementen, …
Life is just Great!!!

in Lifelog

4 Responses to “Thoughts”

 • vreemde gevoelens ook alhier – maar weldra zal de zon weer stralen

 • miss lemon
  Twitter: pitslamp
  said

  let the sun shine! (het hangt idd in de lucht)

  just. hold. on. :]

 • ik zou het niet anders kunnen zeggen!

 • TBD said

  Als je uuuuren moet aanschuiven voor je tickets voor “alle evenementen”, dan is een frisse zomerse geur en een terrasje achteraf inderdaad welgekomen ;-)

Leave a Reply