6/3 2005

Weekend Round up

5

Hèhè, wat een heerlijk weekend is dit geweest. Ik zit hier nu moe maar voldaaan in mijn zetelke nog wat na te genieten.
Vrijdag een feestje, op zich was het niet zo goed maar de entourage was de moeite dus heb ik me steengoed geamuseerd … ;-)
Zaterdag zoals eerder vermeld naar het fotomuseum geweest. ‘t Was de moeite om te zien. Vooral de expostitie van DeStandaard was echt mooi,die van Anton Corbijn was fijn om zien maar trok me niet zo aan. Ik vond het nogal een grimmig melancholisch sfeertje dat van die foto’s afstraalde. Op zich heel mooi en sprekend maar niet mijn ding. Overall zeker eens de moeite om te gaan bezichtigen, both! Na het fotomuseum nog even ne gigantischen burger in mijn favo café gaan eten… (wie zei nu weer: ‘Je bent wat je eet?’). En zaterdag avond dan vertrokken naar Hasselt. Van het boarden is om één of andere reden niets gekomen maar niet getreurd, dat komt er nog wel van… and if not, tja… dan wordt het poepschuiven op skiverof. Ik moet zeggen dat ik me in de Limburgse hoofdstad waanzinnig heb geamuseerd, hier en daar weer een nieuw gezicht leren kennen. Best de moeite, ze gaan mij daar nog zien! Op terugweg van Hasselt ben ik in het Antwerpse nog twee kadeekes tegengekomen die een pitake zagen zitten en dat slaag ik nooit niet af hé!

Vandaag even La grace Matinée gedaan ‘t was nodig want het slaaptekort begon schrijnend te worden! In de namiddag even mijne kop bij mijn ouders binnnengestoken om te laten zien dat ik nog leef en het goed maak. Daarna een squashke gaan doen, geloof me het deed zeer maar achteraf berecontent dat ik wat gesport heb! Flink op de broek gekregen maar t was wel fun!

Ik heb het wel gehad voor dees weekend, sebiet mijnen topfilm gaan huren en chillen in de zetel! Laat de week maar komen, mijn batterijkes zijn opgeladen. Morgenvroeg zal ik daar waarschijnlijk anders over denken!! Enfin, leve het weekend! Life is Good!

in Lifelog

5 Responses to “Weekend Round up”

 • grappig… toen wij naar corbijn zijn geweest was het ook in combinatie met een cheeseburger met frietjes in dansing chocolat :)
  hehe

  btw: hoe gaat het met radiozender van de mini-ipod?

 • Amaai,
  De hamburger Chocola is nen aanrader hé, met zelfgemaakte frietjes!

  De iTrip werkt fenomenaal goed, ik kan niet meer zonder dat ding!

 • jimbaar said

  yep – die burgers ken ik ook :D
  ik heb ooit op de rommelmarkt es nen tefalburger gekocht, daar kunt ge zelf hamburgers mee maken. helaas heb ik da masjien niet meer – fantastisch 70 ies ding en het werkte nog ook. hmm – zelfgemaakt hamburgers me ijsbergsla, goeie mosterd op echte pistolets …

  wow – net een gevonden op eBay !!

  http://cgi.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=77276&item=3879026105

 • Lol,

  ik heb zo een croque monsieur machine van de jaren stillekes. Ik denk dat dat nog een huwelijkskadoo was van op den trouw van mijn ouders… but it still works :-)

 • de zelfgemaakte frietjes EN dikke zelfgemaakte mayo….. *drools*

  zo zie je maar, er zijn nog waardes!

  (we zijn precies een stel ouwe viswijven op de markt, “kzee’t nog tege oes maria, in oenzen tijd konde noar de kloesterstrat veur nen amburger me fritte)

Leave a Reply