5/3 2005

it’s a new day…

3

Man man, wat een dagen… druk druk langs alle kanten, maar mij hoor je niet klagen hoor, veel om handen is gewoon leuk. Het enigste waar ik nog wel eens een woordje over kwijt wil is dat kloteweer. Van mij mag het sneeuwen, gieten, eender wat maar laat het aub terug wat warmer worden. Waarom: ik heb dringend behoefte om te gaan lopen: ff lekker alle stress en zever der af lopen. In deze koude gaan lopen is gewoon vragen om een longontsteking. Met andere woorden… lente ik ben in blijde verwachting !! Bon sebiet naar het fotomuseum en daarna gaan snowboarden (eerste keer olé) in Landgraaf. Om mezelf al een beetje boardfeeling te geven voor binnen twee weken. En als ik dat allemaal overleef dan gaan ik een stapje zetten in Hasselt, wie weet bevalt het mij daar wel. ;-)

in Lifelog

3 Responses to “it’s a new day…”

 • Blogje
  Twitter: pitslamp
  said

  Ik heb u gezien op de webcam, man gij kunt da precies al goe :-)

 • CCC
  Twitter: pitslamp
  said

  Van lopen in de kou krijgde geen longontsteking hoor. Gewoon goeie thermische (en ademende) kledij aandoen, en ge kunt gerust bij vriestemperaturen gaan lopen.

 • Maybe right, maar ik ga toch maar squashen vandaag… :-)

Leave a Reply