27/2 2005

Sunday’s @ ease

6

Bon het is nu zondagmiddag, zometeen even brunchen en dan vertrekken naar de tentoonstelling ‘Het geheugen van Congo . Ben benieuwd wat het gaat geven. Prachtige foto’s, artifacts, etc, in elk geval de moeite als ik de site zo bekijk! Ondertussen voel ik mij nog geen meter beter dan vorige week. Die verkoudheid annex keelpijn blijft me plagen. ‘t Is nu niet bepaald dat ik er dinges voor laat en op tijd in bed lig maar dan nog: I had ’nuff of it!

Update:
De tentoonstelling was echt goed en mooi gebracht maar zoals verwacht een beetje te politiek en sociaal gekleurd naar mijn smaak. Niet dat er daar iets mis met is maar het interesseert me gewoon minder. Ik hoopte eerder meer natuur te zien, de nadruk lag op het socio-politieke aspect, wat op zich wel logisch is gezien de geschiedenis van dat land. De moeite, maar ge moet er niet vroeg voor uit u bed komen. Wat ook wel mooi was: het gebouw van het Koniklijke Domein te Tervuren. Gigantisch, alleen al de entree is de moeite om te zien!

in Lifelog

6 Responses to “Sunday’s @ ease”

 • Tja, zo zal je niet beter worden, natuurlijk ;)

 • jos vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Doemme, daar wou ik ook naar toe ;)

 • ik ben enkele weken geleden naar de Congo: Natuur & Cultuur tentoontstelling gaan kijken. Niks an. Ik vond de stoffige okapis en wapitis veel leuker om te bekijken. En het gebouw is ab fab!

 • Darkman said

  Inderdaad schitterend gebouw … Ik ging vroeger altijd skaten aan de zijkant : de zogeheten “laiterie”. Die hele zijkant bestaat uit trappen van een dikke twintig meter lang met voorpleintje … rustig, groot en fantastisch om te grinden. De hele lokale scène zat daar op vrijdagavond na school of in de weekends.

 • Goh, waar is den tijd van het skaten… zalig gewoon!
  en ik heb mij die bedenking ook gemaakt toen ik daar was… nice place to ride! Das een misvorming die ik voor de rest van mijn leven zal hebben… als ik ene brug zie draai ik die om en zie ik een ideale ramp… voetpaden, railing, etc…

 • Darkman said

  Die misvorming ken ik ook nog steeds. Jammer dat de rechterknie op het randje van kapot gaan bengelt en de dokter ooit heeft gezegd “ofwel stop je, ofwel gaat ‘em volledig in de vernieling”. Dus blijft het voortaan bij rondkijken, ontdekken en dromen … en Tony Hawk games natuurlijk.

Leave a Reply