24/2 2005

Dizzy Thursday

2

Pretty fucked up day vandaag! Voelde me nog niet 100% (hoe zou dat nu komen ;-)) maar ben toch gaan werken. Yihaa, terug mensen zien dat werd ook weer tijd. Maar het deed allemaal een beetje pijn vandaag, spieren wilden niet mee, t koppeke ook niet echt en ‘t hartje al helemaal niet… But hey ‘that’s just how it is‘. Denk dat ik voor deze keer maar de les eens skip en ofwel vroeg in bed kruipen… ofwel nog een mojitooke ga drinken. I just feel like it and it will ease the pain a bit!

O ja, nog een tip voor de keukenprinsen onder ons: Het heeft totaal geen meerwaarde laat staan bravoure om een pan vol knetterende boter in de lucht te zwieren en een paar keer om te draaien in de hoop dat zwaartekracht de boter in de pan houdt. It does not!! En het is veel opkuis werk… maar ik ben weer wat wijzer. Where is my mind today!?

in Lifelog

2 Responses to “Dizzy Thursday”

  • Jeffie
    Twitter: pitslamp
    said

    Tip: kijk op het wereldwijde web; zoek de planeet in ons zonnenstelsel met de hoogste zwaartekracht en doe je trucje nog eens. En ik zweer: geen gesmodder, want ook al is die zwaartekracht ook daar niet al te braaf, toch zorgen de temperaturen wel voor een oplossing.

  • Ok, I will sign your blog. I really love your site.

    best online casinos

Leave a Reply