23/2 2005

Slüss Dammit!

11

Bon, ‘t is vandaag dag zeven van mijn maatschappelijk isolement opgelegd ‘deur den dokteur’. Morgen ga ik terug werken, ziek of niet, ze kunnen allemaal den boom in maar ik blijf hier geen dag langer binnen zitten. Ondertussen heb ik al véél te véél lessen gemist en op het werk zal der ook wel weer een berg klaarliggen om over te klimmen. Enfin we hebben weer wat geconcludeerd de laatste dagen: Ten eerste dat ik toch weer schatten van ouders heb. Ik hoef nog maar te vermelden dat ik ziekjes in bed lig en niet al te veel voedsel meer in huis heb en ze staan voor de deur met zakken vol eten en health-stuff , goede raad , etc… zalig toch! Verder ben ik heel blij dat ik hier een kompjoeter heb staan zodat ik toch nog een beetje contact met de buitenwereld heb: een beetje bloggen, msn’en, surfen ja dat heeft me wat door de dag geholpen. Toch een klein bedankje naar de mannen die aan het skiën zijn nu en mij toch niet vergeten zijn: Ferket, Highfly, HIBEB en nog een paar anderen ;-). Volgende keer ga ik mee al kost het mijn leven!
Voor iedereen die dacht dat de lente er zowat zit aan te komen sloeg dat gisteren weer een pakje tegen… sneeuwpret van achter het raam voor mij!
En last but not least: de plannen om naar Nepal te vertrekken zijn weer iets concreter aan het worden… op een aantal tegenstanders en eventuele examens na staat er mij niets meer in de weg! World here I Come!

in Lifelog

11 Responses to “Slüss Dammit!”

 • misschien is vandaag toch niet zo’n goeie dag om je rentree in de wereld te maken, tenzij je graag hebt dat je hersens bevriezen. Ik zou nog geen teen buitensteken als ik niet moest. mintwee!! en morgen ook niet. minzes!! misschien op 21 maart?

 • Ok dan, we switchen naar plan B… iedereen mag langskomen bij mij!
  Fiesje!

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  -6?? Bullsh*t
  check out http://www.bdb.be vr het correcte weerbericht
  ze zijn ei zo na altijd juist

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  En wat betreft Nepal
  Volg jij het nieuws wel?

 • Vandaar de tegenstand hé… maar naar t schijnt zou da nog wel meevallen!

 • ha merci, de bdb lijkt me een beetje betrouwbaarder dan the weather channel die het weer in Vlaanderen vanuit Amerika moet voorspellen :) plus zo’n dagelijkse weerspreuk montert een mens waarlijk op!

 • Met een snotneus naar Nepal? Geen sneeuw genoeg hier? En trouwens, in Nepal is’t half burgeroorlog!

 • wat studeer jij feitelijk aan die BIRM?

 • Marketing… 3e en laatste jaar!

 • renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  @ lien – monteren is dezer dagen niet het geval …
  Maar in de zomer wel handig!

 • T
  Twitter: pitslamp
  said

  in Nepal is’t serieus op de gelegen ….. tssss

Leave a Reply