21/2 2005

When nature calls

0

Was net op NGC aan het kijken naar een reportage van Peter Blake. Deze zeiler vond dat hij iets moets doen aan de sterke achteruitgang van het de natuur in één van de meest ongerepte stukjes van onze planeet, het amazonegebied. Met zijn zeilboot, Seamaster, vaarde hij van de zuidpool de Amazone in om op zoek te gaan naar illegale goudmijnen en wildhakkers van het woud… deze reportage leverde prachtige beelden op over het amazonegebied, …man wat zou ik er voor geven om dat ook te doen. Geen idee of ik dat wel zou aankunnen maar het moet gewoonweg fantastisch zijn om eindeloos te kunnen reizen, weg van alle tijdsdruk, gewoon op jezelf, je companen en de natuur aangewezen zijn! Helaas werd deze mens door een stelletje geldlustige piraten doodgeschoten op zijn boot! Dat wil ik niet meemaken…

in Lifelog

Leave a Reply