21/2 2005

blogofoob

4

‘t Is me wat hoor al die heisa omtrent blogs. Ik snap er de sikkepit van: megablog hier, stadsblog daar, saaie blog ginder. Als we elkaar nu eens gewoon met rust laten en elke blog laten voor wat ie is. If you don’t like it then don’t read it! Voor zover ik weet draaien de meeste blogs die ik ken en lees over hoe een individu tegen de zaken aankijkt en nu mag iedereen op zijn kop gaan staan maar dat verandert geen bal aan hoe die mens daar over denkt. Ik lees ze juist omdat het inzicht (of juist niet) best wel eens interessant of ludiek kan zijn. Bon ik doe dus lekker voort zoals ik bezig ben met mijn ‘mega super de luxe blog’

Leesvoer hieromtrent:

in Lifelog

4 Responses to “blogofoob”

 • renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  da s megawaar

 • ik blog gewoon omda ‘k dan later me mijn eigen onnozel stunts kan lachen en ook een beetje al sportfolio. vr de rest is het idd en hoop gezever vr niks – ik snap er ook geen klos van – al da gedoe vr niks. het internet is een hoer, iedereen mag erop en dat gebeurt dus ook – lees gewoon nie wa ge ni tof vindt. ge kijkt toch ook ni elken dag 3 uur lang kutprogramma’s op TV? of wel ? :-D !!

 • Ik denk dat het gewoon jaloezie is, bang dat iemand beter gaat doen dan zijzelf. Heb ik allemaal weinig last van. Elk doet met zijn webruimte wat hij wil, en heeft ie dan meer bezoekers, of is ie populairder dan mij? Zo veel te beter voor hun. Oorlog in een glas water, niet van wakker liggen.

 • 14k said

  Omdat ik niets van de heisa begreep heb ik er maar niets over geschreven maar hetgeen ge hebt staan is wel perfect mijn onuitgesproken mening over heel de zaak! :-)

Leave a Reply