20/2 2005

Diversiteit is troef

1

‘t Geeft je altijd een beetje aan raar gevoel als je op een of andere manier in een vakje geduwd wordt. Zo zat ik rustig door Job@ te bladeren toen mijn oog viel op een artikel over de en en – generatie. Deze generatie van jongeren tussen 18 en 30 probeert eigenlijk van alle walletjes mee te eten: goed verdienen, genieten van het leven, levenskwaliteit behalen, grote internationale reizen maken, bijstuderen, vrijgezel blijven en toch ook kinderen en een partner hebben., veel tijd hebben om zichzelf te ontplooien… enfin ik geef toe dat het veel gevraagd is maar in principe is hier toch niets mis mee… en vergeet niet dat dit serieuze inspanning vergt hé. Het wordt ook niet op een schoteltje gepresenteerd hé! Je probeert toch gewoon het meeste uit je leven te halen. Lukt het ene niet dan probeer je het andere: Stilstaan is achteruitgaan denk ik dan zo.

in Lifelog

One Response to “Diversiteit is troef”

Leave a Reply