20/2 2005

Allow me

1

Staat u mij even toe om een potje te mekkeren.. ? Bedankt! Iedereen die mij een beetje kent, dat zijn zo een drie mensen denk ik, die weten dat ik en ziek-zijn geen zaken zijn die in eender welk opzicht te combineren zijn. Nu zit ik al sinds donderdag thuis met één of ander virusje. Kan gebeuren denk ik dan zo. Dus sinds donderdag verzorg ik me goed: theeke hier, spray daar, lekker warm hebben, dampen, … Bon ik voel me vandaag niet kiplekker maar ik dacht morgen komt dat wel snor… nog even voor de sport koorts nemen! LAP 37,6° aan mijn broek! Kijk hé, ik kan best begrijpen dat ne mens af en toe is ziek wordt maar kan het dan aub een beetje binnen de normale tijdspanne overgaan aub… ik vind vier dagen binnenzitten heus wel genoeg hoor!

in Lifelog

One Response to “Allow me”

  • Tegen wie zeg je ‘t. Na drie dagen vorige week was ik het ook zat. Blij dat ik zaterdag eindelijk naar buiten mocht.

Leave a Reply