19/2 2005

Peace & Bush

0
Ik trok gisteren nogal ogen toen ik terzake zag tussen 2 sets van Clijsters vs. Williams. Ik weet niet of het aan mij lag, met mijn sinussen vol ‘weet-ik veel-wat‘ of aan de medicatie die Bush neemt om zijn wereldje te handhaven. Die mens zat zo breed te smilen en zijn ogen fonkelden van empathie en maatschappelijk inzicht. Dit alles vond plaats tijdens een interview door Greet de Keyser naar aanleiding van het bezoek van Bush aan België. Ik weet dat die mens de schijn moet hooghouden voor zijn land en de rest van de wereld maar dit lag er zo dik op… hij zat daar zowaar de boodschap van liefde te verkondigen (of all people!)… Conclusie: Volgens mij had ie net een moodelevatortje te veel naar binnen gesmeten! O ja spijtig voor alle mensen die deze week in Brussel moeten zijn… der is geen doorkomen aan zolang onze El Bush hier is… vroeg opstaan is de boodschap!

Update 20/02: meer hierover vind je bij LVB.net
in Lifelog

Leave a Reply