18/2 2005

Load of Crap

4

Ben nu niet bepaald het type dat naar tv-programma’s zit te kijken om er dan de dag erna een review te schrijven hoe slecht ik het vond… kijk dan gewoon niet denk ik dan. Maar omdat ik nu eenmaal ziek thuis zit kan ik niets anders doen dan slapen, bloggen, lezen en TV-kijken heb ik mij een uurtje of 2 voor de buis gesmeten en geabsorbeerd wat er op mij af kwam. Conclusie van een avondje voor de buis… man der is veel zever op TV, ik ben blij dat ik TV niet nodig heb om mij te entertainen. Dat reality-soap gedoe (echt of niet) wordt gewoon uit je scherm gebraakt op het tapijtje voor je beeldbuis… heeft de gemiddelde vlaming zo eeen tekort aan een eigen leven dat ze zich moeten inleven in het lief en leed van een al dan niet fictief personage? A substitute for a life? Ik verwijt niemand iets, iedere zijn ding en ieder zijn eigen mening! Mijn voorkeur gaat eerder naar volgende zaken uit:

 1. National Geographic Channel
 2. Histories (Canvas)
 3. De rechtvaardige rechters (Canvas)
 4. Rare streken (Canvas)
 5. Simpsons (Nice site)
Verder vind ik het best spijtig dat ‘delaatsteshow‘ een beetje van zijn charme is verloren… Markske en Guyke doen het heel goed maar het komt er zo houterig en voorspelbaar uit dat het slecht verteerbaar wordt. Dus conclusie van de avond: Leve goede TV en vooral leve genezen zijn!
in Lifelog

4 Responses to “Load of Crap”

 • Volgens mij zit niemand op zulke programma’s te wachten. En hoe reality is het? Ik bedoel, als ik kwaad ben dan zou ik mij inhouden voor zo’n camera en als ik iemand graag zag, dan zou ik zeker niet mijn innerste ziel blootleggen als er een camera bij was. Ik sluit mij volledig bij jou lijstje aan.

 • ziek zijn is het saaiste wat er bestaat.

 • Couldn’t agree more!

 • Hey I really like your site.

  Online Casino

Leave a Reply