17/2 2005

Aré lap

6

Ik had het begot moeten weten hé. Te weinig slapen, in de vrieskou gaan lopen, met de vlo naar de les als er een ijzige wind staat… enfin ik zit dus nu met ne gaffel van een verkoudheid in mijn bed te snotteren. Mijne kop voelt aan alsof ze er onder druk snot aan het inspuiten zijn, mijn keel zit precies vol naalden en in mijn linkeroor zijn ze precies een rave aan het houden! En geloof me dat doet niet goed! Der zit niet veel anders op dan wat dutjes te doen, theekes te slurpen en medicamenten binnen te proppen…

sick

in Lifelog

6 Responses to “Aré lap”

 • isa
  Twitter: pitslamp
  said

  tja, wat moeten we hier op zeggen…ik dacht dat je ging joggen om net níet ziek te worden…of had ik je woorden verkeerd begrepen?
  allez, verzorg u en ja, alles (en dan ook alles ;-) ) komt wel in orde

 • Snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Ik ben net perdogrip gaan halen bij de apotheek… Join the club.

  :-S

  Snifferke

 • Anonymous
  Twitter: pitslamp
  said

  Ne goeie grog drinken helpt altijd + ge gaat goe dodo doen!

 • - dipfico - said

  Will wodka do the trick?

 • Snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Jagerthee :-)

 • renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Ja (again Anonymous = Renegade)

Leave a Reply