16/2 2005

Dynamite Tuesday

2

Wow het was me het dagje wel gisteren: na een ‘leuke werkdag’ spoedde ik mij naar huis om t een en ander op te pikken. 3 min thuis en hop vertrokken naar de ouders om wat software te installeren… niet te lang over doen want ik moest om half acht al weer bij de tandarts zijn. Vlak der voor nog rap wat mihoen in de mond proppen (fijn voor de tandarts :-D ) . Tegen half negen was ik thuis van de tandarts… even zalig gaan lopen in en rond het park met miss Orange! Thuis aangekomen dacht ik ff lekker in de zetel te ploffen maar dat zat er niet echt in. Niets vermoedend stapte ik mijn keuken binnen waar nog een afwasje met een brede glimlach naar mij stond te kijken.. hupsa afwas gedaan… wasmaschine ingestoken (anders geen propere kleren)… en dit allemaal terwijl ik in de les moest zitten. En over die lessen moet ik ook nog iets kwijt maar das voor later. Conclusie van de dag, ge kunt nogal wat verzetten op nen dinsdag zenne.

in Lifelog

2 Responses to “Dynamite Tuesday”

  • Nog een voorbeeld: een spuitje krijgen waardoor je de volgende dag nog niet goed van bent (tetanus en difterie)! Mijne dinsdag eraan!

  • Tijl
    Twitter: pitslamp
    said

    amai, wa gaat da woensdag geven?

Leave a Reply