15/2 2005

Wie zaait…

11

Ik wou nog ff iets kwijt over verkeersagressie: vorige week reed ik rustig naar huis over den Autoroute du Travail. Opeens zie ik in mijn achterruit ne wagen opduiken en die begint wàànzinnig in mijn gat te hangen, hij reed zelfs zo dicht dat ik zijn motorkap niet meer zag enkel zijn voorruit… bon ik ging opzij maar vond het toch nodig om even mijne middelvinger naar hem op te steken toen hij voorbij raasde…. Holy shit dat had ik dus niet moeten doen hé… Die gast ‘just went berserk on me’. Die heeft mij proberen te rammen van Brussel tot in A’pen, dan kwam hij weer naast me rijden heftig gesticulerend dattem mijn keel ging oversnijden, dan weer in mijn gat aan het boren, teken aan het doen dat we het even aan de kant moesten uitbatteren, .. Ondertussen zat zijn vrouw met bange oogjes te kijken met in haar armen hare kleine geklemd. Enfin, ik was blij dat ik die kwijtgespeeld ben uiteindelijk! Wat heeft – dipfico – uiteindelijk geleerd:

 1. uwe middelvinger opsteken is geen goed idee
 2. der rijden zotte freaks rond op de baan
in Lifelog

11 Responses to “Wie zaait…”

 • Anonymous
  Twitter: pitslamp
  said

  1) In t vervolg gaat ge op uwe rem staan als em in uw gat plakt
  2) Ik heb altijd mijn krik/ant-inbraakslot bij de hand dat ge kunt gebruiken (om mee te zwaaien he – niet om te slaan) dat helpt ook

 • Anonymous
  Twitter: pitslamp
  said

  ah ja t was Renegade (diene comment, nie diene chauffeur)

 • Wie anders … :-)

 • Snifferke
  Twitter: pitslamp
  said

  Ocharme die vrouw met haar kind…

 • de truk met de rem werkt… onlangs op mijne autoroute du travail (A12) weer mooi iemand voor schut gezet op die manier…
  het leukste moment is dan natuurlijk als ze je voorbij steken en je aan hun kop ziet dat ze een vent hadden verwacht.

  excellent!

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Good 4 u Miss Lemon :)

 • jeroen said

  gewoon uwe koffer vol C4 steken en op de juiste moment op’t knoppeke duwen …alé, zo doen ze da toch in Irak …. ni? :-)

 • jos vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  Truuk in dezelfde aard: beginnen knipogen + kusjes + big kinky smile toewerpen ipv de middelvinger…die roadwarriors zijn dan compleet in de war, rijden meestal verschrikt door en voelen zich dan helemaal belachelijk.
  Er was er zelfs ene op den autoroute du travail die ff later zelfs besloot van maar niet te tanken op den E19 toen ik ff later aan de pomp aankwam. Hoop dat hij nu nog ergens in naftpanne staat, den idoot

 • jos vorkmans
  Twitter: pitslamp
  said

  ajaah: het “U heeft een klein pietje gebaar” is ook veel leuker ;)

 • Renegade
  Twitter: pitslamp
  said

  Gisteren kruist een troela in ‘dikken bak sponsored by het werk’ me met als resultaat da we vast zaten en eigenlijk op een meter van elkaar stonden.
  Hernieuwde truc
  een zot gezicht trekken en uw tong uitsteken
  Ik lag zelf toe van t lachen want da s het laatste dat ze verwacht had.
  die hare kop LEEEEEEEEEEEL

 • Whoehahahaha

Leave a Reply