13/2 2005

Weekend Review

0

Fijn weekendje achter de rug, veel volk over de vloer gehad… lekker gegeten, lekker gedronken, veel gesport, … Ik moet zeggen dat ik echt een loopverslaving begin te krijgen. Vrijdag voor de vlotte 8 km gegaan en vandaag weer een klein toertje gaan doen. Ineens komt dat gevoel op en dan moet ik zo snel mogelijk in mijn sportjekkie springen en vertrekken… geeft zo een heerlijk gevoel achteraf! Vanaf morgen is het echt gedaan met het schoon leven … dan begint de laatste rechte lijn naar het einde van mijn studies: vier avonden per week zal ik moeten slijten achter de schoolbankjes. Ik was er niet bepaald happig op vandaag, vandaar het gaan lopen dus. Enfin ‘t zijn de laatste loodjes maar ze gaan begot zwaar wegen zenne… Sebiet nog even op resto kruipen om een verjaardag te vieren en dan denk ik dat dit weekendje er weer op zit, of niet … wie weet wat de avond nog in petto heeft!? ;-)

in Lifelog

Leave a Reply