10/2 2005

Ouch!

0

Gisteren geen ver stapje in de wereld gezet maar wel een diep stapje. Ik lag netjes om één uur in mijn bedje… maar het bed besloot om dan maar te doen alsof we op zee zaten midden in een storm: draaien, keren, omkantelen, … alle richtingen die een bed normaal niet doet deed ie! Deze ochtend dus opgestaan met het goede voornemen geen hoofdpijn te hebben.. een tijdelijk voornemen zo bleek! Ik was het al weer vergeten maar een toetsenbord kan zo een irritant geluid maken, om dan nog maar te zwijgen van voetstappen, rinkelende telefoons en whatever! Alles was er gewoon te veel aan. Ik heb weer medelijden gehad met de mensen die verplicht zijn om in mijn buurt te zitten… t zal niet aangenaam geweest zijn! But hé… stop buggin’ me on a freakin’ day like this. Zoals gewoonlijk is het nu avond en ben ik er vlotjes doorgekomen en ben eigenlijk weer klaar voor een vers stappeke in de wereld… zullen we dat dan maar uitstellen tot dit weekend; al is het maar voor mijn naasten….

Leave a Reply