9/2 2005

Die ochtend

0

ik wandel rustig mijn appartementje buiten… ik heb alles bij, heb mijn schoenen aan met mijn veters nog open. Ik weet niet waarom maar om één of andere reden doe ik die pas dicht als ik op het werk ben… Enfin, ik wandel dus naar het grijze object dat verondersteld wordt mijn wagen te zijn. Even op de afstandsbediening drukken en in stappen.. nope die reageert niet, nog is proberen … nope, aah misschien heb ik de deur niet op slot gedaan …nope. Ik weet het!! dat automatisch ding is dicht gevroren: dus gewoon even met de sleutel openen… weer niks! Ondertussen begin ik wat zenuwachtig rond te kijken want de “neighborhoodwatch” begint al vanachter de gordijnen te gluren. Ik kijk nog eens wat rond en wat zie ik in de verte staan … yup mijnen auto. Getver ik had me dus gewoon van auto vergist! Met een ongeloofelijk belachelijk gevoel heb ik de laatste 50 meter overbrugd en ben vlotjes in mijne ottomobiel gestapt! Joy!

Leave a Reply