2/2 2005

It happens

0

Het zijn toch weeral lappen met onze Wacko Jacko hé, het process van de eeuw; maar dat zeggen ze tegenwoordig van elk process en de eeuw is nog maar net begonnen. Of die mens nu schuldig is of niet, dat wil ik nog in het midden laten maar geef toch toe dat die mens ne serieuze kink in zijn kabel heeft hé. Wim Oosterlinck van StuBru heeft wel een cool parodieke op Black or White geschreven: Zes of Acht . Ik vind het best wel lachen!
Deze ochtend op den Autoroute du Travail was het ook weer ff lachen geblazen… ik reed rustig achter ne Mercedes Station die gezapig aan het bollen was en plots begint die heen en weer te zwalpen… en uit te wijken naar de pechstrook! Ik keek een beetje verdwaasd opzij om te zien wat er aan de hand was. Wat bleek nu: tegen een snelheid van 130 kmp/u was die mens zijn motorkap opengevlogen… stel u dat voor… hij zat er in elk geval zeer bleekjes bij! Leve den Duitse wagen!
Gisteren heb ik voor de eerste keer sinds lange tijd nog een een spelletje Risk gespeeld. Hoe hard kan je opgaan in zo een spel… niet te doen! Na tien minuten stegen mijn haren al ten berge als iemand mijn territorium binnenviel en heel mijn strategie in de puree draaide. Enfin, fun all over, want niets is leuker dan lekker opgaan in zo een spel. Doet me denken aan de Kolonisten van Catan .. hé Nadine! Het Risken heb ik dus verloren, tegen 2 vrouwen nog wel (Conspiracy against – dipfico -) !!

Leave a Reply