28/1 2005

Mi Casu

0

Part II of The Appartement begint dit weekend. Na mijn examen dinsdag ben ik nog begonnen met het herinrichten van ‘Mi Casu’. Ik denk dat ik het echt grondig beu was. Nu hebben we ruimte gecreëerd en de nutteloze dingen (bureau :-)) buitengegooid. De vorm is al veel aangenamer en laat ook toe om volk op een gemakkelijke manier te ontvangen. Alleen moeten er nu hier en daar nog wat dingetjes geregeld worden… helaas moet ik die gaan kopen. Maar ik heb me voorgenomen om het een beetje creatief aan te pakken en dat wil dus zeggen niet te duur. We zullen zie hoe het uitdraait maar ik geloof er op dit moment nog in! De verlichting mag niet te fel zijn en liefst van de grond naar boven schijnen… kaarshoudertjes, een schap voor rommel op te leggen, draden moeten weggemoffeld worden op één of andere manier… en dat allemaal low budget! We shall see, maar ik heb er zin in! Brico here I come!

Leave a Reply