24/1 2005

Stressless

0

Bon het eerste examen is een feit. Het was een volledig practisch examen… muug theorie waar je op dat moment zelf geen ene moer aan hebt. Enfin, ik denk dat ik het er redelijk van af heb gebracht. Maar mijne creatieve kant heeft het precies wat laten afweten tijdens examen… geen divine intervention, geen ingeving van God, geen Eureka of Aha-Erlebnis, … Maar zonder die zaken zal het ook al wel plausibel geweest zijn. Morgen alweer het laatste, ja den tijd gaat rap begot! En dan zien de vooruitzichten voor de week er weer goed uit: feestje hier, drink daar, vrienden bezoeken, beursje doen, … ah ja en overdag weer werken… das ook weer een weekje geleden! Heb ondertussen al wel eens zitten nadenken wat ik volgend jaar met al die vrijetijd ga doen. Geen avondschool meer, dat geeft drie avonden die ik naar hartelust kan inplannen… misschien toch maar een vrijblijvend cursusje gaan volgen… fotografie, webdesign, bloemschikken, kantklossen, … wie zal het zeggen?

Leave a Reply