23/1 2005

Weekend review

0

Het was me toch weer even een pokkesaai weekend! Waarom? omdat er gestudeerd moest worden. Nu op zich is dat nog geen ramp maar probleem is dat het practische examens zijn. Met andere woorden, ge moogt uwe cursus vierkant van buiten kennen dan weet je nog niet of je er iets van zal bakken. Uiteindelijk zal het me wel lukken denk ik. Maar er zijn zo van die twijfelmomenten… en nog maar eens alles doornemen, constateren dat ik het toch wel ken… iets anders gaan doen om dan weer een uur later te beginnen twijfelen. Op de verlichte momenten dat ik me zeker voelde heb ik me eens bezig gehouden met het indexeren van alle plaatjes die ik momenteel veel beluister. Het resultaat is te bekijken op music.dipfico.com. Het leek me handig om dat online te zetten. Ik kijk dikwijls op andermans lijsten om inspiratie voor goede schijven op te doen. Verder heb ik nog eens wat aan de decoratie van mij appartementje gewerkt… niks speciaals hoor! Wat fotookes afgedrukt en bij de collectie gehangen.. altijd leuk om eens te bekijken! Bon de twijfel krijgt weer de bovenhand… Back to the books!

Leave a Reply