14/1 2005

Friday Vibes

1

‘t Zijn weer wat drukkere tijden geworden. Heb de laatste tijd nogal veel om handen (en dat is guuut). Maar aangezien dat gepaard gaat met niet veel thuis zijn resulteert dit rechtreeks in wat minder posts… maar geen getreur hoor der is nog steeds genoeg om over te zeveren, zagen, lof te spreken… Ben de laatste weken nogal bezig geweest met muziek en mijnen iPod. Ik wacht dus vol spanning op mijnen Griffin iTrip zodat ik mijn boxje vol muzikale zelfexpressie mee kan nemen in de wagen… T zijn weer tijden van muzikale ontdekking bij mij: Yann Tiersen, El Tattoo de Tigre, Buddhabar… ik kende ze al lang maar blijkbaar begin ik ze nu pas te appreciëren. Eigenlijk zou ik mij nu beter wat richten op de nakende examens, maar zonder stress geen actie bij mij… t zal nog even moeten blijven liggen!

One Response to “Friday Vibes”

  • ph3nom said

    hey,

    ik heb ook net een iTRIP maar vind niet echt goede frequenties om op af te stellen (zonder muziek, spraak, …) weet jij er mss enkele die ik kan gebruiken?

    greetzzz,
    kvn

Leave a Reply