10/1 2005

Winter Blues

0

Dju toch wat heb ik toch een hekel aan die donkere winterdagen.. vroeg donker, onguur en regenachtig weer, … wolken. Enfin eigenlijk kan ik een guur weertje best appreciëren. Dan kan je zo lekker in de koude lopen om achteraf ergen is een bruin kroegje binnen te springen en een bakkie troost drinken, je weet wel zo een echt Douwe Eggberts moment. Maar nu niet meer, nu ben ik het moe en beu. Tijd voor stralende hemel, licht als je opstaat, licht als je thuiskomt, … Je ramen en deuren open kunt laten staan en een heerlijk fris briesje door voelen waaien, opstaan als je de vogeltjes hoort fluiten (niet te vroeg als het kan ), heerlijk door Antwerpen kuieren, op de fiets de mensen in de file uitlachen, beetje dobberen op een surfboardje op zee … ik zie het al voor me die heerlijke lentedagen! Maar blijkbaar zijn we daar dus nog niet.. nu zit ik met een kemel van een snotneus aan een thee met honing te sloeberen… zucht: waar blijft die lente?! Anderzijds nog even en we gaan naar de winterse bergen om wat sneeuwpret uit de mouw te schudden! Goed vooruitzicht, Moeha!

Leave a Reply