29/12 2004

Rearview

0

Der is weer eens een jaartje voorbij… het is voor mij nogal een turbulent jaar geweest. Achteraf gezien weet ik niet waarom maar tijdens het jaar voelde het zo toch aan. De belangrijkste gebeurtenissen dit jaar zijn voor mij de (her)ontdekking van een aantal vrienden. Zéér belangrijk om mensen rond je te hebben die je gewoon aanvaarden zoals je bent! Das echt fijn! Verder heb ik dit jaar ook geleerd van één van die vrienden om toch een beetje meer te genieten, ik was zo hard bezig met studeren en werken dat ik vergat om af en toe te genieten van de kleine stomme dingen… zonnetje aan de schelde, boekje lezen aan het Paleis van Schone Kunsten, lekker dobberen op zee met een surfboardje, mijn supergezellig appartementje en zo veel méér … Bij genieten hoort meer verlof en dat heb ik dit jaar ook weer wat meer gedaan: eerst naar Brossac met een aantal vrienden en als kers op de taart Sri Lanka met een vriendin (globetrotter eersteklas!). Dit heeft een grote indruk op mij achter gelaten. Het feit dat je helemaal weg bent van je vertrouwde omgeving is heerlijk… dat smaakte naar meer! Nu eerst gaan leren snowboarden en dan sparen voor de volgende verre reis! Life is Góóóóód !! Ik ben nog steeds bezig met de avondschool en daar ben ik toch ook een beetje trots op… al 3 jaar aan één stuk en nog geen één buis gehaald! (hout vasthouden), das wat andere koek tegenover vroeger zenne! Vraag dat maar aan diegene die het kunnen weten. En last but not least ik ben bijna 2 jaar gestopt met roken! Yah dude!! Ik hoop dat 2005 een even vruchtbaar, turbulent, interessant, uitdagend en boeiend als dit jaar wordt. Voilà, ik wens elk van jullie het allerbeste toe voor het komende jaar… en ik hoop dat jullie deze blog en mijn leven even boeiend blijven vinden als in 2004! Feest ze!!

Leave a Reply