23/12 2004

2 min chance

0

Amaai, ik heb weer eens wat meegemaakt. Ik rij gisteren morgen blij en gezwind naar het werk en het viel me op dat telkens ik een lichte draai naar rechts maakte er een vreemd geluid ontstond aan de linkerkant van mijne vierwieler. Een beetje ongerust zet ik af en toe mijne muziek af en zigzag wat over de E19… na tien keer besluit ik dat het wel niets zal zijn, muziek terug vollenbak en op naar het werk. Na een gezwinde werkdag rijd ik terug richting Antwerpen en ik hoor nog steeds dat geluid. Mijn collega die meereed beweerde bij hoog en laag dat er niets was… dus ik weer gerustgesteld. Nadat ik hem heb afgezet begint mijn stuur wel wreed hard te daveren en de voorkant van mijn wagen is ook niet meer katholiek aan het klinken… ik zet me langs de kant en ga naar het wiel kijken. Tot mijn grote verbazing kan ik drie van de vier vijzen van de velg met de hand eruit draaien en de vierde vijs… wel die ligt waarschijnlijk op de E19 ergens… had ik voort blijven rijden dan had ik waarschijnlijk mijn voorwiel zien verder bollen terwijl ik wat pirouetjes draaide. Allée ‘t is allemaal goed afgelopen maar het had ook veel slechter kunnen aflopen… Danku engelbewaarder!

Leave a Reply