18/12 2004

Die middag

0

onder de ruitenwisser.. jaaaah, u had het goed….

Bon ‘t is dus duidelijk dat mijn parkeerkarma niet goed zit deze week (laten we hopen dat het volgende week beter is!). Ik zal één of ander god wel een offer maken. Maar ik heb dat papiertje nu eens wat nader zitten bekijken en ik geraakte er toch lichtelijk geïrriteerd van. Let u ten eerste op hoe frivool de P in Antwerpen verwijst naar de reden waarom ik dat papiertje in mijn bezit kreeg. Hoe leuk toch hé… IK HOEF GEEN FRIVOLITEITEN OP BOETES!!!! Ten tweede: Gemeentelijk Autonoom parkeerbedrijf Antwerpen… dit krenkt me in mijn Antwerpse trots… wij zijn een stad begot!!! En dan ten laatste de naam van de agent die me op de bon zwierde… De Geest, komaan hé das voor te lachen of wa! Heel geestig zenne!!!

in Lifelog

Leave a Reply