17/11 2004

Gadgets

0

Jaja, t was lang gelden maar ik heb me uiteindelijk toch nog eens laten verleiden om een gadgetje aan te kopen. De keuze is gevallen op een iPod Mini… en ik heb het me nog geen second beklaagd.. mogelijkheden van hier tot in Timboektoe! Ik heb ineens ook een nieuwe stereo want ik kan het ding gewoon aansluiten op mijn boxen en dan knallen de guitar-riffs en pumpin’ basses lekker daaruit. Verder kan ik er natuurlijk mee gaan lopen. En als ik de FM Transmitter bestel op het net kan ik alles ook wireless in de wagen beluisteren! Dat is momenteel wel illegaal want om eenradio signaal (eender welk) uit te zenden moet je een vergunning aanvragen… who cares! Alleen zullen sommige mensen in de file ineens van muziek veranderen als ik voorbijkom :-) Enfin de mogelijkheden van dit ding zijn legio… en ik heb er al uren muziekgenot opzitten en nog meer uren voor de boeg!
Music is Life!!

Leave a Reply