11/11 2004

Nostalgia

0

‘t Was eeuwen geleden dat ik nog eens een stapje ben gaan doen in de plaats waar ik 26 jaar mijn jeugd heb doorgebracht. Ik moet zeggen dat ik me goed heb geamuseerd in Maison Double V. Normaal is dat totaal mijn ding niet maar deze keer was het allemaal ok, misschien omdat de de pintjes en de mojito al aan de slag waren in mijn koppeke! Ben nog eens wat oude bekenden tegengekomen. Leuk om nog eens met hen te praten. Misschien wat meer contacten onderhouden met sommige mensen. Was ook wel grappig toen ik naar huis reed reed ik automatisch naar het huis van mijn ouders… die automatische piloot is blijkbaar nog afgesteld op een paar jaar geleden :-)! Over mojito gesproken: nergens anders in onze koekestad kan je er beter gaan drinken dan in de Capuccino Club op het eilandje. Nen aanrader mensen, zeg dat Nonkel Dipfico het gezegd heeft!

Bon de examens liggen achter de rug voorlopig… dus gene stress vandaag dat ik moet studeren, herhalen, samenvatten, werken zit er ook niet in vandaag dus we hebben maar één ding te doen vandaag… Nada, Njet, Niks doen, relaxen, chillen, keepin’ it suave, …! Het enigste dat ik vandaag wat ga doen is misschien nog eens naar de boekenbeurs, en wat voorbereidingen treffen voor Sri Lanka want het begint echt te korten… binnen een paar dagen bevindt ik me op 18.000 km van hier! I’m really excited!

Leave a Reply