9/11 2004

What’s in a name

0

Ik zit mij hier zo net te bedenken dat ik ongeloofelijk veel bijnamen ken: in mijn vriendenkring alleen al heeft bijna iedereen een bijnaam. Sommige komen natuurlijk, andere zijn onstaan met een negatieve conotatie of ervaring maar na verloop van tijd vervaagt de oorsprong. Andere zijn blijkbaar gewoon geboren met nen bijnaam! Wat hebben we zoal voor handen: Vonz, Mest, Vlees, Jood, Speen, Dolby Surround, Basil Kinner, Pretty Fly 4 a White Guy, Adzanski, Bolle, Hooind, Rolkraag, Mutz, Zwijne, Knoere, Neus, Boempi, Sleur, Pijpster, Smeg, Aanafaan, Buffel, Psych, Rocco, Beuki, Dijk, … en dan hebt ge er ook nog van vroeger op ‘t school: Stokker, Buizenloper, Bokkepoot, Biljartbal, Tand, Schup, Spat, Plukvlezer, Ghesus, … de komst van het internet heeft der ook weer wat bijgepompt: Highfly, Vorkmans, Mpegman, Smintjes, Toeternitoe, Kluifje, … Best wel gieren eigenlijk!

Leave a Reply