31/10 2004

Boekenbeurs

0

Het was echt herfstweer buiten besloten we maar om te voet en via een omweg naar de boekenbeurs te wandelen, overheerlijk weer, mooi kleuren in de bomen, frisse lucht, zalig toch hé! De Boekenbeurs was op zich eigenlijk een tegenvaller. Veel te commercieel en onhandig ingericht… dat is niet per thema maar per uitgever opgezet.. als je dus op zoek gaat naar reisboeken of atlassen dan moet je op elke stand van een uitgever gaan kijken naar die boeken. Ja ik weet het zo wordt je ook blootgesteld aan andere boeken en is de kans groter dat de uitgeverij meer verkoopt… kan dan wel zijn maar ik vind het maar niks! En veel te veel volk, miljaarde toch, iedereen loopt daar te ruften naar het zweet en door de drukte sta je bijna tegeneen.. enfin gene vette deze keer. De terugwandeling was dan weer heerlijk, ik ben duidelijk niet gemaakt voor drukke plaatsten. Uiteindelijk toch 2 boeken gekocht: De naam van de Roos van Umberto Eco en Het Bernini Mysterie van Dan Brown, weer wat leesvoer dus! Wel spijtig dat ik juist te laat was voor de signeersessie van Halloikbeneenblog die zijn tweede boek aan het promoten is.

Leave a Reply