29/10 2004

Jihaaa

0

weer twee goei examens afgelegd, – feels good -! Dat op zich is al een beloning, op een examen aankomen en de vragen zien en direct het gevoel hebben dat je alles weet,nice! Nadeel is wel dat ge dan nog 2 uur moet gaan pennen om te bewijzen dat ge het kent en das minder, daar heb ik een bloedhekel aan (typen gaat zo veel makkelijker en sneller) Versta me niet verkeerd, voor hetzelde geld ben ik geflest, maar naar mijn gevoel is het goed geweest. Daarna zijn we zoals het hoort nog even nog wat pintjes gaan drinken en nog wat later Caiphirinã’s (rrrraaaa, zo lekker). Ik stond deze ochtend op met een heerlijk ontspannen gevoel.. dat was even geleden, heb mooi mijn cursussen op het stapeltje done gelegd… gaf een groot gevoel van voldoening! Dat stapeltje begint na 3 jaar wel stevige vormen aan te nemen. Vandaag dus een heerlijk qualitytime for dipfico dag: sebiet wat eten gaan halen, langs de apotheker, naar de kapper… wat genieten van het goede weer en tegen de avond naar de boekenbeurs en vanavond naar de Night of the Proms!! Ook een leuke ontdekking was dat het maandag potverdekke verlof is, t is begot allerheiligen, en dan moeten wij allemaal niet gaan werken. Ik was da rats uit het oog veloren.. mooi meegenomen! LIFE IS GOOD!

Leave a Reply