27/10 2004

Concentration

0

where art thou!! Here we go again… ik zit hier te blokken en ik krijg ineens weer ideeën om vanalles te doen. Ik heb in mijn gedachten mijn appartement al drie keer heringericht, een idee opgebouwd om een nieuwsbrief voor de avondschool oudstudenten, de kleuren van de nieuwe lay out aan te passen (lichter), een ideetje voor een sms-newssite in mijne kop gestoken (via iMatix), nen nieuwe toer bedacht om te lopen, mijn droomvrouw gevormd, … you digg… het kost mij hier serieus wat moeite om mij op de boeken te concentreren! Maar wat meestal gebeurt, is nadat ik mijn examens heb afgelegd ben ik de helft van die ideeën vergeten. Dus heb ik er niet beter op gevonden om die zaken van nu af aan op te schrijven. Dat heeft twee voordelen: Primera: Ik vergeet ze niet! Secundo: Ik kan me sneller terug concentreren in de wetenschap dat ik er later verder over zal denken! En nu ga ik terug voort doen… ZzzzZZZzzZZZ

Leave a Reply